چگونه با مقاله بورسیه شویم ؟ اکنون یکی از راهها برای تحصیل در بهترین دانشگاههای خارج از کشور، دریافت بورس تحصیلی است. در این صورت مجبور به پرداخت هزینههای بالای تحصیل در خارج هم نخواهید بود. البته دریافت بورسیه تحصیلی کار راحتی نیست و به مقاله علمی نیاز دارید. برای این کار باید اصول مقاله نویسی بورسیه را بلد باشید. نکات ریزی و جزئی در این مورد وجود دارد که هر کسی آن را به شما نمی گوید. این نکات را در ادامه برایتان آورده ایم. پس با پروژه دونی تا انتهای این مطلب همراه باشید.
اگر مقالهای را که برای بورس تحصیلی است، به درستی نوشته باشید، جای نگرانی نیست. چاپ مقاله ISI یکی از این راههاست. شما ابتدا یکی از ژورنالهای خارجی برای چاپ مقاله ISI را پیدا میکنید. بعد از اینکه قواعد و اصول چاپ مقاله در این مجلات را خواندید، برای نوشتن مقاله اقدام میکنید.
برخی از اصول در تمامی ژورنالها و مجلات چاپ مقاله یکسان است. با این حال رعایت برخی از نکات برای نوشتن مقاله بورسیه لازم است. برای نوشتن مقاله برای اپلای باید اصول و قواعد مجلات را رعایت کنید. به طور کلی این اصول عبارتند از:
در نوشتن مقاله برای بورسیه باید به سراغ جملاتی بروید که پیام شما را به ذهن مخاطب انتقال دهد. در این صورت باید لحن مشخصی را انتخاب کنید. مقدمه، بدنه و نتیجهگیری ساختار مقاله را تشکیل میدهد. در این صورت باید مقاله شما هم هر سه قسمت را داشته باشد.
اگر برایتان سوال است که چگونه با مقاله بورسیه شویم باید به سراغ منابع موثق بروید. در عین حال در انتهای هر پاراگراف نام منبع و نویسنده را ذکر کنید. اگر داوران تشخیص دهند که حتی بخش کمی از مقاله شما کپی شده است، آن را رد میکنند. در ارسال مقاله به دانشگاه آکسفورد باید بیشتر به این موضوع دقت کنید.
وقتی در حال نوشتن مقاله isi برای بورسیه هستید، نباید بحث را به بیراهه بکشانید. در پایان هر قسمت مدام آن را جمع بندی کرده و سپس به سراغ قسمتهای مرتبط بروید. با این روش از بیراهه رفتن شما جلوگیری می شود. مقالاتی که بیشتر از اصل به حاشیه می پردازند، در ژورنال های خارجی پذیرفته نمی شوند.
حتی برای چاپ مقالات علمی پژوهشی هم نباید این مورد را در نظر نگیرید.
یکی از نکات مهم برای نوشتن مقاله برای اپلای توجه به قواعد نگارشی و دستوری است. هر مجله برای چاپ مقاله برای خود مجموعه از قواعد از جمله فونت، سایز فونت، فاصله خطوط و …. را مشخص می کند. برای اینکه مقاله شما سریع تر پذیرش شود، بهتر است ابتدا قوانین آن ژورنال را بخوانید. سپس مقاله خود را براساس قواعد آن مجله ویرایش کنید.
در نوشتن مقاله برای اپلای باید به سراغ موضوعات جذاب بروید. هر موضوعی را به صرف کاربردی بودن انتخاب نکنید. زیرا خیلی زود از آن دلزده شده و ادامه کار را بدون انگیزه انجام می دهید. اما وقتی با علاقه برای نوشتن مقاله بورسیه موضوع انتخاب می کنید، با شوق و ذوق زیادی آن را می نویسید.
برای نوشتن مقاله برای بورسیه تحصیلی باید سطح اطلاعات علمی خود را بالا ببرید. مقاله شما توسط داوران بررسی می شود. آنها براحتی می توانند از طریق نوشته ها میزان مطالعه شما را حدس بزنند. اگر موضوع را باز کرده باشید و حرف ها و ایده های جدیدی در لابه لای مطالب باشد، نشان می دهد که مطالعه زیادی داشته اید.
یک محقق یا پژوهشگر تا زمانی که سطح اطلاعات خود را افزایش ندهد نمی تواند موضوع را بسط دهد. به همین خاطر بر روی منابع تمرکز کرده و از آن فراتر نمی رود. برای ارسال مقاله به دانشگاه آکسفورد حتما سطح اطلاعات خود را وسیع کنید.
نوشتن مقاله برای اپلای می تواند روند مهاجرت برای ادامه تحصیل را سرعت ببخشد. اگر برای این کار به مشاوره نیاز دارید، به قسمت «ثبت پروژه» بروید و فرم مربوطه را تکمیل کنید. کارشناسان پروژه دونی بعد از دریافت اطلاعات با شما تماس می گیرند. در این رابطه اطلاعات و مشاوره های لازم برای نوشتن مقاله بورسیه به شما داده می شود.
دیدگاهتان را بنویسید